Εταιρια

Έχουμε καταγράψει μακρά και καταξιωμένη πορεία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού και στην υποστήριξης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Εταιρια

H επιχείρηση ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είναι υφιστάμενη ατομική επιχείρηση η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1992, με τη δημιουργία στούντιο παροχής λοιπών υπηρεσιών υποστήριξης ραδιοτηλεοπτικών δραστηριοτήτων τρίτων, κυρίως μέσω της εκμίσθωσης του πάγιου εξοπλισμού της.

Αργότερα το 2009, στο πλαίσιο της επέκτασης της δραστηριότητας της και στον τομέα του χονδρικού εμπορίου επαγγελματικού εξοπλισμού ηχητικής κάλυψης και φωτισμού, μετεγκαταστάθηκε σε νέο χώρο, διατηρώντας την παλιά έδρα ως υποκατάστημα (αποθήκη).

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην τομέα της υποστήριξης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ηχοληψίας, αλλά και βοηθητικές υπηρεσίες του θεάματος με τη χρήση ηχητικών εγκαταστάσεων και φωτιστικών συστημάτων.

  • Επαγγελματικός εξοπλισμός ηχητικής κάλυψης και φωτισμού
  • Υποστήριξη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
  • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ηχοληψίας
  • Χονδρικό εμπορίο επαγγελματικού εξοπλισμού
  • ISO 9001: 2008
  • Πιστοποιημένοι εγκαταστάτες

Η επιχείρηση έχει καταφέρει να δημιουργήσει σταθερό πελατολόγιο, δίνοντας έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, στη στρατηγική της επιχείρησης περιλαμβάνεται η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης σε διάφορους πελάτες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Σε ότι αφορά στον ιδιωτικό τομέα, στην αγορά- στόχο της επιχείρησης περιλαμβάνονται καλλιτεχνικοί φορείς, γραφεία διοργάνωσης μουσικών συναυλιών, κέντρα διασκέδασης, κλπ που έχουν έδρα στην ευρύτερη περιοχή εγκατάστασης της. Επιπλέον, σημαντικό μέρος του πελατολογίου περιλαμβάνει συνεργασία με φορείς του δημοσίου τομέα, όπως δήμοι, εκπαιδευτικά ιδρύματα και λοιπούς φορείς, οι οποίοι απευθύνονται στην επιχείρηση για την υποστήριξη εκδηλώσεων τους όπως παρελάσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησης της, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

0
+
Χρόνια λειτουργίας
0
+
Επιτυχημένα έργα
0
+
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
+
Στρατηγικές συνεργασίες

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών η επιχείρηση εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης κατά το πρότυπο ISO 9001: 2008. Η γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης και η απόκτηση σταθερών συνεργασιών, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην αρίστη οργάνωση της λειτουργίας της, η οποία βασίζεται σε σαφείς και καθορισμένες διαδικασίες που έχουν προσδιοριστεί κατά την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρία μας στο παρακάτω έντυπο εταιρικού προφίλ:  company-profile.pdf

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΧΩΝ ΣΕΡΡΕΣ 2013 ΙΣ. ΜΑΤΙΑΜΠΑ - ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
ROCK AND ROLL 2018 EVENT
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ